You are here: Home Testimoni

Testimoni

E-mail Print PDF

Berikut adalah testimonial yang telah kami perolehi dari pelanggan-pelanggan kami.

 

 

Comments  

 
+1 #2 Halimatun 2011-07-10 04:59
Saya menghadapi masalah resdong yang teruk. Saya menghidap penyakit ini semenjak saya di sekolah rendah lagi. Pelbagai cara telah dicuba tetapi hasilnya mengecewakan, sehinggalah saya mencuba merawati penyakit resdong saya ini dengan rawatan mandi bunga.... Setelah beberapa kali mandi bunga dilakuan ternyata ia cukup berkesan untuk merawati penyakit resdong saya... Saya berasa cukup berpuas hati dengan perubahan yang saya alami...

Alhamdulillah, ikhtiar saya mencuba rawatan mandi bunga ini untuk mengubati penyakit resdong saya benar-benar berhasil.
Quote
 
 
+5 #1 Hadigah 2010-12-08 15:22
Hampir 6 bulan saya mengalami masalah jerawat di bahagian dahi. Sebelum ini saya tidak menghadapi masalah jerawat, namun sejak saya bertukar tempat kerja, jerawat mulai tumbuh di bahagian dahi saya sehinggakan orang yang rapat dengan saya pun menegur perubahan yang ketara berlaku pada raut wajah saya. Saya disarankan oleh kakak saya untuk mencuba rawatan mandi bunga ini setelah mendapati ianya agak unik dan tidak bercampur dengan bahan kimia.

Pada mandian kali pertama Jerawat saya semakin berkurang. Pada mandian yang kedua pula, jerawat hanya tinggal kesan parut jerawat. Dan pada mandian yang terakhir , kesan parut jerawat semakin pudar. Dan kini saya semakin yakin dengan wajah saya. Tiada lagi masalah jerawat.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

Mandi Bunga Riyadah

Dengan sebaldi air mutlak yang dihimpun didalamnya 5 jenis bunga

Read more...

Mandi Bunga Seri Wajah

Air mandian sejuk yang telah terisi dengan khasiat bunga-bungaan

Read more...

Mandi Bunga Rawatan

Gabungan bahan-bahan seperti bunga-bungaan yang terpilih dan

Read more...